Jom Singgah Ig:Coach_Has

Tuesday, 9 November 2021

Coach Pengurusan Berat Badan 017 3256869: Profil Kami (Coach Bebas Herbalife Malaysia)






Kami merupakan Coach Pengurusan Berat Badan yang berpengalaman selama lebih 10 tahun.Ini merupakan kerjaya sepenuh masa kami berdua .Coach Has untuk wanita sahaja dan Coach Nasir untuk lelaki ,testimoni bina otot Jadi semua orang akan lebih selesa untuk memilih dengan siapa mereka ingin berhubung.
Kami mempunyai ramai coachee dan pengguna  yang  telah berpuashati .testimoni pelanggan

Kurus dengan Herbalife ? Kami mengamalkan konsep 20% exercise dan 80% pemakanan seimbang : 100% mindset yang betul 






Sekiranya inginkan sebarang konsultasi tentang penurunan berat badan ,saya sedia membantu anda .


Hubungi saya untuk mendapatkan 


-Analisa berat badan 


-Pemantauan dan coaching secara konsisten online atau one to one 


-Pelan pemakanan mengikut AMR individu yang berbeza 


-Senaman dan Fit hour di centre saya di gombak ,batu caves 

penduduk sekitar gombak, batu caves ,sri gombak ,sentul ,taman melati ,melawati ,selayang ,rawang di jemput hadir ke kelab 

-FitCamp24 MSN SETIAWANGSA kepada mereka yang menyukai night run dan aktiviti outdoor secara berkumpulan .Perlu diingat untuk menurunkan berat kita perlu 20% senaman 
Sesiapa yang berada di kawasan ampang ,setapak ,wangsa maju ,keramat ,genting klang ,danau kota ,gombak ,batu caves,jelatek ,taman melawati ,taman melati ,seri rampai ,titiwangsa ,chow kit ,kg baru ,hkl dan kawasan berdekatan i jemput hadir

-Fit Camp/Fit Challenge juga ada di kawasan Puchong dan Kuala Terengganu .Team MCT mempunyai beberapa coach berpengalaman di beberapa kawasan.Hubungi kami untuk detail aktiviti yang di sediakan 

-Diet seimbang,tips pemakanan yang betul 


-Tips tips penurunan berat badan  


Sekiranya anda serius ingin menurunkan berat ,semestinya anda memerlukan coach yg benar benar boleh memberi anda dorongan dan galakkan berterusan .perlu di ingat keputusan adalah tidak tipikal , hasil individu berbeza beza 

Cara turun berat yang betul seharusnya menurunkan lemak ,mengekalkan atau menaikkan otot ,menaikkan air dalam badan . Saya akan perjelaskan secara individu sekiranya anda berminat dengan program kami yang sangat mudah dan boleh di lakukan mengikut gaya hidup anda .


Jangan bertangguh lagi untuk memulakan program anda bersama kami . Setiap orang mempunyai cabaran berbeza untuk menurunkan berat dan kami memahaminya .Sebab itulah setiap orang mempunya kalori pday setiap hari secara individu daripada saya  


Ada diantara coachee /pelanggan yg tidak mempunyai masa untuk bersenam ,tidak minum air secukupnya ,stress,jadual kerja yg menyebabkan makan lewat malam ,pengaruh rakan rakan ,sikap sambil lewa ,susah mendapatkan makanan berkhasiat ,tidak sempat masak ,terpaksa makan fast food yg tidak berkhasiat untuk mengejar masa . 

klik disini Kenapa Sukar Turun Berat

Klik Sini -Kenapa Program Berbeza Setiap Individu  

Kami akan Customized program anda mengikut kesesuaian , kalori boleh bakar dalam badan  dan gaya hidup anda . mudahkan !!


KELUARGA KAMI (HASLINASIR'S FAMILY)


Pada tahun 2016 genaplah kami sebagai coach bebas Herbalife yang berpengalaman selama 10 tahun dan merupakan karier sepenuh masa kami berdua.
Coach Has 37 tahun ,ibu kepada 2 orang anak  ,saya amat memahami betapa sukarnya ingin menurunkan berat selepas bersalin ,yes ,saya bersedia untuk memberi sokongan dan galakan kepada ibu di luar sana dan Coach Nasir 47 tahun telah pon turun 16 kg dan mengekalkan berat badan sehinggalah sekarang .Kami berdua sangat  komited membantu semua orang untuk menambah nilai dan mengubah gaya hidup menjadi lebih aktif . 

Turun berat |Naik Otot| Tingkatkan Stamina Sukan |Sarapan Berkhasiat bersama nutrisi Herbalife dan mengubah gaya hidup anda menjadi lebih aktif 

Kami juga menyediakan platform yang bersesuaian untuk coaching Herbalife secara online .Kami mempunyai ramai Valued Clients yang berhubung melalui Group Support Chat 24/7, Pemantauan berterusan ,Tips dan Menu Pemakanan yang sihat. Kami sentiasa Update meal plan bersesuaian mengikut kcal AMR boleh bakar dan gaya hidup anda. Semestinya Pertandingan Turun Berat Badan Online akan memudahkan sesi coaching dan  sebagai tanda penghargaan kepada semua clients kami 
Anda Perlu Mendapatkan Code Password Dari Kami Setelah Bersetuju Untuk Menyertai Pertandingan

MCT Fitcamp24 di Titiwangsa, Puchong FitCamp dan Ganu Fitcamp di Kuala Terengganu di terajui oleh coach bebas Herbalife berpengalaman untuk membantu anda bersenam dengan cara yang betul .Saya juga akan membantu anda memberi informasi secara online utk Valued Client yang berada jauh dari tempat kami bagaimana utk bersenam dengan betul 


pendapatan dan gaya hidup tertakluk kepada individu yang di gambarkan ,bukannya purata
     



pendapatan dan gaya hidup tertakluk kepada individu yang di gambarkan ,bukannya purata

Kami turun membantu sesiapa yang ingin mencuba herbalife SKIN yang memberikan hasil dalam seawal 7 hari *result is not typical ,individual result may varies ,dermatologist tested ,paraben free ,sulfate free .Testimoni Herbalife Skin


produk ini tidak bertujuan mengubati ,merawat ,mencegah mana mana penyakit 


Mengubah sarapan pagi yang lebih berkhasiat dan memberi tenaga sepanjang hari dengan Nutrisi Herbalife

Selain itu ,kami mencari lebih ramai team member baru yang inginkan part time / full time income ,hanya 2-3 jam sehari, kami akan menunjukkan #business plan yang mudah dan semua orang boleh melakukan !! Join us NOW. 5 asas utama pendapatan di herbalife 



Hubungi kami di talian


017 3256869  Coach Haslina 

https://www.instagram.com/coach_has/

012 7030097  Coach Nasir



pendapatan dan gaya hidup tertakluk kepada individu yang di gambarkan ,bukannya purata 

















Monday, 25 February 2019

Coach Haslina 0173256869 : Produk Herbalife | Senarai Produk Herbalife Untuk Turun Berat

Okay entri ini saya khaskan untuk mereka yang baru sahaja ingin memulakan program penurunan berat badan dengan Herbalife . 
Untuk turunkan berat badan , kita berbalik kepada perkara asas iaitu 



Takpe , sekiranya kurang jelas , hubungi saya coach Has 017 3256869 

Jom kita sambung produk herbalife yang sesuai untuk turun kan berat badan . 
Kenapa perlu Coach untuk turunkan berat badan, ini kerana herbalife ni bukan ada magic pil nak turunkan berat . Tetap berbalik kepada kalori kita makan setiap hari .dengan adanya produk herbalife kita dapat mengurangkan kalori , akan tetapi dengan cukup nutrisi badan perlukan setiap hari . 

FORMULA 1 Shake Herbalife 
Ini adalah produk paling basics kita perlu ada untuk menurunkan berat . Selalunya sekiranya pelanggan saya mmg betul2 tiada budjet lebih saya pastikan saya syorkan formula 1 shake Herbalife ini sebagai paling minimum

"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubati Mana-Mana Penyakit"

"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubati Mana-Mana Penyakit"


Ada 5 perisa : Chocolate, Cappucino, Vanila , Strawberry, Tropical Fruits latest perisa is Cookies & Cream




Teamix Lemon Hibiscus / Peach

Haaa inilah saya punya favourite . Banyak sangat kebaikannya . 
"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubati Mana-Mana Penyakit"


Herbalife Aloe Drink 
Kelebihan herbalife Herbal Aloe Concentrate sangat best untuk penghadaman . Kita akan rasa lebih selesa . Ini yg best nya . Selalu saya akan suggestkan pelanggan untuk menggunakan ini juga 
"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubati Mana-Mana Penyakit"




Herbalife Formula 3 Whey Protein 
"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubati Mana-Mana Penyakit"




Banyak kelebihan formula 3 , saya sendiri selepas bersenam selalu menambahkan formula 3 untuk membaiki tisu yg rosak dan mempercepatkan sel baru menumbuh

TC formula Herbalife 
Kelebihan ni memang sangat best . Dengan adanya tc formula , pasti penurunan berat badan lebih cepat 
"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubati Mana-Mana Penyakit"


"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubati Mana-Mana Penyakit"



Omega Fish Oil Herbalife 
Ini sangat sesuai untuk mereka yg ingin mengurangkan lemak visceral . 
"Produk-Produk Ini Tidak Bertujuan Untuk Mendiagnos, Merawat, Mencegah Atau Mengubati Mana-Mana Penyakit"


 
    
                                                 

ini adalah produk terkini dalam herbalife Malaysia . Sangat best !!

Ini adalah produk asas untuk menurunkan berat badan dalam herbalife 
Sekiranya ingin mengetahu pakej produk yang sesuai untuk anda bermula LINK pakej harga produk herbalife.. Boleh menghubungi saya coach Has 017 3256869 . lihat profil kami di SINI


Kepada sesiapa yang ingin mengetahui senarai harga produk herbalife dan ingin membeli dengan diskaun yang lebih tinggi beserta dengan coaching daripada saya , jangan berlengah lagi untuk menghubungi saya . 


Coach Bebas Herbalife 

Kelab Nutrisi BIH lifestyle Batu Caves,Gombak

MCTFitCamp24 TITIWANGSA .lihat aktiviti DISINI

GANU Fitcamp24 Terengganu

Coach bebas Herbalife 

Jurulatih Bebas Herbalife 





https://www.instagram.com/coach_has/

Coach Has & Nasir always will  there for You . Get the best shape of ur life while still enjoying your food  !! Cut Your Calories not Food . 






Latest Addition To Herbalife Malaysia
Latest Addition To Herbalife Malaysia

Thursday, 28 September 2017

Coach Has 0173256869 : Kesan Penggunaan Produk Herbalife Malaysia


Sebelum tu fahamkan dulu , how herbalife works for Program Weight Loss .

Firstly - program turun berat herbalife ni bukan ubat kurus . ia hanya makanan yg rendah kalori dan mengenyangkan . formula turun berat ni sama je - kita kena deficitkan 7700 kalori dari kalori pengekalan berat then kita turun 1 kg. 

Kalori Maintenance : Kekal Berat Badan 
Active Metabolic Rate ( AMR)

Fat Loss Kalori : Turun berat badan 

ada pengiraannya. takpe nanti paham apa bila ambik coaching dengan saya

Jadi susah nak cari makanan lengkap tapi rendah kalori . kat sinilah produk herbalife bantu tanpa mengabaikan nutrisi . 

So nanti akan dapat meal plan dan cara penggunaan . Kita gantikan 2 meal makan ngan shake .Kita akan makan 5 kali but stil boleh je makan nasi . kita juga ada group support utk bantu memahami konsep pemakanan yang betul .


Kurang berat badan = calorie deficit

Tambah berat badan = calorie surplus

ini sahaja asas setiap program . maka jangan salah faham tentang produk herbalife ni , ianya bukan PRODUK KURUS . tapi program turun berat badan Herbalife


  • Coach Has dan Coach Mnasir 0173256869
  • INSTAGRAM :@coach_has
  • Coach Bebas Herbalife Malaysia 
  • Ahli Bebas Herbalife - 11 tahun kerjaya sebagai coach 
  • Coach Cara Kurus Dengan Herbalife  | Naik Berat Badan 
  • Menjaga Kecantikan Kulit dengan Herbalife Skin 
  • Kami akan memberikan segala konsultasi berkaitan dengan produk Herbalife, 
  • Senarai Produk Herbalife yang di perlukan mengikut program dan budget anda 
  • Senarai Harga Herbalife Worldwide di 90 buah negara
  • Bagaimana untuk mendaftarkan sebagai ahli untuk diskaun murah dan redeem point dengan pelbagai hadiah menarik 
  • Panduan untuk 'eat clean' Malaysian Way dan berada dalam group premium coaching utk ilmu pemakanan yang betul 
  • Senarai barang utk di beli di pasar raya untuk pemakanan sihat 
  • Meal plan mengikut program yang anda ikuti. Utk program weight loss makan 5 x sehari 
  • Pemantauan berterusan dan one one coaching . 
  • Analisa Berat Badan untuk anda yang tinggal berdekatan wangsa maju , melawati , setapak , setiawangsa , batu caves , selayang , kepong , gombak , setapak , ampang , bukit antarabangsa dan kawasan sekitarnya.
  • Mct Fitcamp24 MSN SETIAWANGSA, wangsa maju seksyen 5
  • Free Workout Manir  ,Kuala Terengganu
  • Puchong Free Fit Camp & Shah Alam Free Fitcamp 
  • Indoor Workout for Ladies Only  BIH lifestyle Batu Caves ,Gombak 





Wednesday, 27 September 2017

Coach Has 0173256869 : coach herbalife malaysia


Susahlah nak makan herbalife ni - produk lain  senang je instruction nyer takde lah beriya coach bagai lah .. Kena fahamlah dulu kenapa herbalife program need coach . ni bukan produk yang di kocok2 kurus . ni adalah NO 1 MAKANAN GANTIAN DUNIA dalam bentuk shake. apa maksud makanan ? kalau makan shake pastu korang makan nasi , ingat shake ni aiskrim 😹.. tu yang ada ayat cepu emas lottery - saya makan shake herbalife tu bukan makin kurus !! makin berisi .. kannn!!!! .

satu lagi ayat win - lepas stop makan herbalife , berat naikla sangat , mcm di pam pam — sambil mulut tengah makan goreng pisang 10 biji..

.

mcm manalah shake ni blh bagi naik berat kalau hanya 90-200 kcal aje . pelik bin ajaib kan ..

sb tu nak kurus kena dgn herbalife sebaiknya ada

COACH

ILMU

TEAM SUPPORT


Coach ni kenapa berterusan perlu ada , sebab pertama once kita activate account dengan coach tu , so coach akan registerkan kita ke herbalife malaysia , secara tak langsung terus di bawah coaching sampai bila bila. Jadi  bila bila masa je kita blh refer balik ke coach berkenaan , tak perlulah kita terpikir pikir jawapan and even dia akan guide all in semua 


Coach yang berpengalaman akan evolve dan akan ada benda baru dalam progress . Jadi kita akan selalu dapat latest update . Takkan sama je meal plan dan cara nak speed up proses, mesti beza dah . Seronok kan sb FREE COACHING . 

.



  • Coach Has dan Coach Mnasir 0173256869
  • INSTAGRAM :@coach_has
  • Coach Bebas Herbalife Malaysia 
  • Ahli Bebas Herbalife - 11 tahun kerjaya sebagai coach 
  • Coach Cara Kurus Dengan Herbalife  | Naik Berat Badan 
  • Menjaga Kecantikan Kulit dengan Herbalife Skin 
  • Kami akan memberikan segala konsultasi berkaitan dengan produk Herbalife, 
  • Senarai Produk Herbalife yang di perlukan mengikut program dan budget anda 
  • Senarai Harga Herbalife Worldwide di 90 buah negara
  • Bagaimana untuk mendaftarkan sebagai ahli untuk diskaun murah dan redeem point dengan pelbagai hadiah menarik 
  • Panduan untuk 'eat clean' Malaysian Way dan berada dalam group premium coaching utk ilmu pemakanan yang betul 
  • Senarai barang utk di beli di pasar raya untuk pemakanan sihat 
  • Meal plan mengikut program yang anda ikuti. Utk program weight loss makan 5 x sehari 
  • Pemantauan berterusan dan one one coaching . 
  • Analisa Berat Badan untuk anda yang tinggal berdekatan wangsa maju , melawati , setapak , setiawangsa , batu caves , selayang , kepong , gombak , setapak , ampang , bukit antarabangsa dan kawasan sekitarnya.
  • Mct Fitcamp24 MSN SETIAWANGSA, wangsa maju seksyen 5
  • Free Workout Manir  ,Kuala Terengganu
  • Puchong Free Fit Camp & Shah Alam Free Fitcamp 
  • Indoor Workout for Ladies Only  BIH lifestyle Batu Caves ,Gombak 






Tuesday, 18 July 2017

Mencari Coach Herbalife 0173256869 Coach Has Di Kuala Lumpur

Mencari Coach Ni Tak Mudah , Ramai Yang Nak Guna Herbalife , pasti nak dapatkan result kan . Jadi Coach sangat penting semasa proses penurunan berat badan ni .
Okay jom saya ceritakan kenapa perlu coach ?
Kalau di sekitar wangsa maju, keramat , au , gombak , batu caves , setapak , melawati , taman melati , unikop , sentul , titiwangsa ,ni kawasan ni semua , boleh terus offline je coaching saya . datang je ke kelas teori kami di Batu Caves tu .

Coach Akan Berikan Pelan Pemakanan . 
Apa jua yang anda akan masukkan ke mulut mesti datang dengan ilmu . 

Coach akan pantau secara berkala 
Makan produk herbalife ni boleh ada banyak program . ada juga program naik berat badan . Jadi mmg kena ada pemantauan dan cara makan yg betul lah ya .

Coach akan ada support sistem 
Zaman musim social media dan juga banyak sistem ni amat membantu semua utk berhubung secara online . paling mudah semestinya group whats app lah ya . 


Coach memberi dorongan dan semangat
Kalaulah mudah turun berat takdelah ramai lagi masih obese kan . Semangat ni mudah naik dan mudah turun sebenarnya . tu yang kita perlukan sekurang kurang ya seorang yg memahami kita kan . haaa ni la peranan coach tu 

So kalaulah nak bermula , pastikan jangan kerana nak harga murah je , pastikan jugak coach tu berpengalaman nak bantu kita ... 


Jom Sertai Kurus Dengan Premium Coaching 
Coach Has 0173256869






Saturday, 17 June 2017

Coach Has 0173256869 : Pakej Mana Yang Sesuai Untuk Bemula Di Herbalife

Dalam ramai tahu produk herbalife ni ,ramai juga yang masih tak tahu macam mana nak mulakan .Tu yang kekadang beli produk online di web web tak bertauliah menyebabkan takde proper coaching . Tahukah anda produk herbalife ni datang dengan coach yang akan menjaga kita .


  • Macam mana nak makan produk Herbalife ni ,apa step yang saya perlu buat , bagaimana bancuhan setiap produk yang akan kita gunakan .
  • Berapa diskaun yang anda layak dapat di Herbalife Malaysia . haaa ni ramai tak tau yang kita layak mendapat pakej dan % yang lebih tinggi di Herbalife .
  • Berapa lama masa di perlukan untuk program anda ?
  • Setiap program ada berbeza mengikut apa yang ingin kita target .Ada program Naik Berat Badan ,Ada program Turun Berat Badan , Ada Program Kekalkan Berat Badan 
  • Pemakanan yang betul , meal plan yang sesuai untuk setiap program 
  • Pemantauan dan one to one coaching 

Pakej semestinya akan mengikut budget dan apa yang kita nak targetkan .InshaAllah ada program yg bersesuian untuk anda . Sekiranya anda mengumpulkan point secukupnya ,anda boleh mendapatkan diskaun lebih tinggi . itu lah kebaikan sekiranya kita activate account di herbalife malaysia 
Jangan bimbang , boleh bertanya kepada saya ,utk  sebarang pertanyaan . Saya sedia menjawabnya.




  • Coach Has dan Coach Mnasir 0173256869
  • INSTAGRAM :@coach_has
  • Coach Bebas Herbalife Malaysia 
  • Ahli Bebas Herbalife - 11 tahun kerjaya sebagai coach 
  • Coach Cara Kurus Dengan Herbalife  | Naik Berat Badan 
  • Menjaga Kecantikan Kulit dengan Herbalife Skin 
  • Kami akan memberikan segala konsultasi berkaitan dengan produk Herbalife, 
  • Senarai Produk Herbalife yang di perlukan mengikut program dan budget anda 
  • Senarai Harga Herbalife Worldwide di 90 buah negara
  • Bagaimana untuk mendaftarkan sebagai ahli untuk diskaun murah dan redeem point dengan pelbagai hadiah menarik 
  • Panduan untuk 'eat clean' Malaysian Way dan berada dalam group premium coaching utk ilmu pemakanan yang betul 
  • Senarai barang utk di beli di pasar raya untuk pemakanan sihat 
  • Meal plan mengikut program yang anda ikuti. Utk program weight loss makan 5 x sehari 
  • Pemantauan berterusan dan one one coaching . 
  • Analisa Berat Badan untuk anda yang tinggal berdekatan wangsa maju , melawati , setapak , setiawangsa , batu caves , selayang , kepong , gombak , setapak , ampang , bukit antarabangsa dan kawasan sekitarnya.
  • Mct Fitcamp24 MSN SETIAWANGSA, wangsa maju seksyen 5
  • Free Workout Manir  ,Kuala Terengganu
  • Puchong Free Fit Camp & Shah Alam Free Fitcamp 
  • Indoor Workout for Ladies Only  BIH lifestyle Batu Caves ,Gombak 





COACH HAS 0173256869

Wednesday, 7 June 2017

Coach Haslina 0173256869 : Cara Guna Produk Herbalife

Herbalife Merupakan No 1 Weight Management Company in the world . Maksudnya nak cari buat apa yang lain , dah yang ni confirm no 1
Ok , sekarang paling penting utk tahu bagaimana cara untuk guna produk herbalife supaya dapat hasil kebabommm ..!! ahh itu lagi penting , sebab tu lah herbalife ni perlu ada coach . 

Jom Sertai Kami 

Paling penting ialah adanya komuniti dan team support utk pemantauan . Sinilah asas permulaan nasic cara pemakanan yang betul tanpa berlapar . Ok sebelum tu , jom kita tengok ASAS UTAMA nak turunkan berat ni .





Sebelum tu fahamkan dulu , how herbalife works for Program Weight Loss .

Firstly - program turun berat herbalife ni bukan ubat kurus . ia hanya makanan yg rendah kalori dan mengenyangkan . formula turun berat ni sama je - kita kena deficitkan 7700 kalori dari kalori pengekalan berat then kita turun 1 kg. 

Kalori Maintenance : Kekal Berat Badan 
Active Metabolic Rate 

Fat Loss Kalori : Turun berat badan 

ada pengiraannya. takpe nanti paham

Jadi susah nak cari makanan lengkap tapi rendah kalori . kat sinilah produk herbalife bantu tanpa mengabaikan nutrisi . 

So nanti akan dapat meal plan dan cara penggunaan . Kita gantikan 2 meal makan ngan shake .Kita akan makan 5 kali but stil boleh je makan nasi . kita juga ada group support utk bantu memahami konsep pemakanan yang betul .


  • Coach Has dan Coach Mnasir 0173256869
  • INSTAGRAM :@coach_has
  • Coach Bebas Herbalife Malaysia 
  • Ahli Bebas Herbalife - 11 tahun kerjaya sebagai coach 
  • Coach Cara Kurus Dengan Herbalife  | Naik Berat Badan 
  • Menjaga Kecantikan Kulit dengan Herbalife Skin 
  • Kami akan memberikan segala konsultasi berkaitan dengan produk Herbalife, 
  • Senarai Produk Herbalife yang di perlukan mengikut program dan budget anda 
  • Senarai Harga Herbalife Worldwide di 90 buah negara
  • Bagaimana untuk mendaftarkan sebagai ahli untuk diskaun murah dan redeem point dengan pelbagai hadiah menarik 
  • Panduan untuk 'eat clean' Malaysian Way dan berada dalam group premium coaching utk ilmu pemakanan yang betul 
  • Senarai barang utk di beli di pasar raya untuk pemakanan sihat 
  • Meal plan mengikut program yang anda ikuti. Utk program weight loss makan 5 x sehari 
  • Pemantauan berterusan dan one one coaching . 
  • Analisa Berat Badan untuk anda yang tinggal berdekatan wangsa maju , melawati , setapak , setiawangsa , batu caves , selayang , kepong , gombak , setapak , ampang , bukit antarabangsa dan kawasan sekitarnya.
  • Mct Fitcamp24 MSN SETIAWANGSA, wangsa maju seksyen 5
  • Free Workout Losong ,Kuala Terengganu
  • Puchong Free Fit Camp & Shah Alam Free Fitcamp 
  • Indoor Workout for Ladies Only  BIH lifestyle Batu Caves ,Gombak 



COACH HAS 0173256869

Tuesday, 6 June 2017

Coach Haslina : Mencari Coach Herbalife Di Sungai Petani

Ramai pulak saya dapat contact nak menggunakan herbalife masa bulan nak raya ni , yelah da puasa 12 hari ni mestilah tengok apasal la tak kurus jugak ni , apa je hai .. hehe

Sebelum tu fahamkan dulu , how herbalife works for Weight  Loss .

Firstly - program turun berat herbalife ni bukan ubat kurus . ia hanya makanan yg rendah kalori dan mengenyangkan . formual turun berat ni sama je - kita kena cut kcal 7700 dari kalori maintenace kita  , then kita turun 1 kg. Jadi susah nak cari makanan lengkap tapi rendah kalori . kat sinilah herbalife bantu .
So nanti akan dapat meal plan dan cara penggunaan . Kita gantikan 2 meal ngan shake .but stil boleh je makan nasi .

Apa kunci kejayaan untuk program turun berat?

1 Coach yang menjaga anda. kalau takat beli online kat lazada , 11th street , dah la tak tau original ke tak . lagilah parah . coach ni free je dtg ngn produk tu , dah tak perlu bayar apa apa pon . Pasai apa nak pu beli kat online pastu tak tau nak  makan mcm mana
Nak activate account sendiri pon boleh sebenarnya , boleh je coach tolong , mudah sangat . takyah nak pening pening kepala pon . Blh buat pembelian melalu website herbalife official dan melalui phone call .


 
Antara Jr Coach Kami Yang Komited Dengan Result 
2 Meal Plan - sebagai persediaan utk kita kita yg biasa biasa ni , kita perlu da di sediakan meal plan supaya tak dhak la kita dok kena pikiaq nak makan apa sesemua . kita ikut sahaja utk memudahkan keja kita .

 
3 Workout - Ini akan memainkan peranan 20% kepada program anda . Jadi jangan lupa utk memastikan yang ada jadual bersenam yg di berikan oleh coach lah ya . Saya mmg menekankan part ni juga . Diet tu sementara , bila kita ubah gaya hidup akan jadi selamanya . 


 

4 Komuniti yang betul utk kita memahami dan mengharungi perjalanan perubahan gaya hidup ni sama sama . Bukan mudah untuk hidup apa yang kita amalkan bertahun kan . jadi team yg betul tu penting utk progress result kita 


 
Untuj yang berada di sungai petani , ada bersenam secara berkumpulan di sana utk semua . Nanti saya berikan tempat lokasi kat mana .


  • Coach Has dan Coach Mnasir 0173256869
  • INSTAGRAM :@coach_has
  • Coach Bebas Herbalife Malaysia 
  • Ahli Bebas Herbalife - 11 tahun kerjaya sebagai coach 
  • Coach Cara Kurus Dengan Herbalife  | Naik Berat Badan 
  • Menjaga Kecantikan Kulit dengan Herbalife Skin 
  • Kami akan memberikan segala konsultasi berkaitan dengan produk Herbalife, 
  • Senarai Produk Herbalife yang di perlukan mengikut program dan budget anda 
  • Senarai Harga Herbalife Worldwide di 90 buah negara
  • Bagaimana untuk mendaftarkan sebagai ahli untuk diskaun murah dan redeem point dengan pelbagai hadiah menarik 
  • Panduan untuk 'eat clean' Malaysian Way dan berada dalam group premium coaching utk ilmu pemakanan yang betul 
  • Senarai barang utk di beli di pasar raya untuk pemakanan sihat 
  • Meal plan mengikut program yang anda ikuti. Utk program weight loss makan 5 x sehari 
  • Pemantauan berterusan dan one one coaching . 
  • Analisa Berat Badan untuk anda yang tinggal berdekatan wangsa maju , melawati , setapak , setiawangsa , batu caves , selayang , kepong , gombak , setapak , ampang , bukit antarabangsa dan kawasan sekitarnya.
  • Mct Fitcamp24 MSN SETIAWANGSA, wangsa maju seksyen 5
  • Free Workout Losong ,Kuala Terengganu
  • Puchong Free Fit Camp & Shah Alam Free Fitcamp 
  • Indoor Workout for Ladies Only  BIH lifestyle Batu Caves ,Gombak 

COACH HAS 0173256869